Generator de curent 10 kW inverter - DIESEL - Konner & Sohnen - KS-9500i-DЕ-ATSR

Konner&Sohnen
15 566,00 RON (tartalmazza az ÁFÁ-t)
a szállítási költséget nem tartalmazza
Konner&Sohnen
Termék kód - SKU KS-9500i-DЕ-ATSR
Livrare din stoc

Leírás

Generator de curent 10 kW inverter - DIESEL - Konner & Sohnen - KS-9500i-DЕ-ATSR din gama de generatoare de curent portabile


Date tehnice
  • Tensiune, Frecventa 230V, 50 Hz
  • Putere maxima: 10 kW
  • Putere continua: 9.5 kW
  • Curent (max.): 43,5 A
  • Sistem de pornire: manual / electrica
  • Tip motor KS 790iD, diesel 4-timpi, 1 cilindri, racire cu aer
  • Putere motor cp/kW: 17.7/12, 762 cmc
  • Volum rezervor combustibil: 18l
  • Autonomie la o sarcină 50%: 14h**
  • LED display multifuncțional: tensiune, frecvență, curent, putere de ieșire, contor de ore de funcționare
  • Prize: 2 x Schuko 230 V, 1 x CEE 230 V 63 A
  • Ieşire DC, V/А  8.3A
  • Intrare pentru ATS: +
  • Preîncălzire +
  • Capacitate ulei, l 1.8
  • Baterie, A·h 36
  • Clasa de protectie: IP23M
  • Nivel zgomot Lpa (7m)/Lwa, dB 72/97
  • Greutate netă / brută 123 / 125 kg
  • Dimensiuni brute L/l/h (mm) 770х542х722

**Consumul de combustibil depinde de mulți factori cum ar fi sarcina, calitatea carburantului, sezonul, altitudinea, starea tehnică a generatorului.


  • Generatoarele diesel cu invertor KS 9500iDE ATSR de la Könner & Söhnen® sunt unități puternice care devin din ce în ce mai căutate deoarece produc o tensiune sinusoidală stabilă și curată, ideală pentru alimentarea echipamentelor electronice sensibile, și funcționează cu motorină. Motorina este, în general, mai ieftină decât benzina, ceea ce înseamnă costuri de exploatare semnificativ mai mici pe termen lung.

  • Datorită motoarelor diesel puternice, aceste generatoare au o durată de viață prelungită de până la 3000 de ore de funcționare, asigurând o alimentare de lungă durată și fiabilă. Fiabilitatea motoarelor de marcă K&S este confirmată prin teste multilaterale de lungă durată și o garanție. Motoarele se remarcă prin durabilitate sporită, funcționare îndelungată și stabilă, și respectă toate standardele europene de calitate, inclusiv EURO 5.

  • Blocul electronic integrat cu control prin microprocesor monitorizează funcționarea generatorului, asigurând o frecvență maxim de stabilă de 50 Hz și o tensiune de 230 V. Datorită acestui fapt, generatorul este ideal pentru echipamentele electronice sensibile și de mare precizie. Generatorul diesel cu invertor, cu o putere maximă de 10 kW, poate asigura alimentarea de rezervă a echipamentelor medicale vitale, poate alimenta scule electrice, pompe și alte echipamente utilizate în agricultură, pe șantiere de construcții, pentru iluminat, încălzitoare și alte aparate în punctele de evacuare în timpul operațiunilor de salvare de urgență și în alte locuri izolate unde nu există acces la rețeaua electrică. În plus, puterea generatorului este suficientă pentru a alimenta micile întreprinderi, asigurând alimentarea de rezervă pentru laptopuri, calculatoare, telefoane, echipamente de rețea și alte sisteme critice în timpul întreruperilor planificate de energie electrică. Generatoarele cu invertor sunt utilizate pe scară largă în cafenelele mobile, punctele de vânzare a alimentelor stradale și la evenimente în aer liber, cum ar fi târgurile și festivalurile.

  • Generatorul oferă posibilitatea de a conecta un sistem de automatizare a transferului de rezervă (ATS), care comută automat alimentarea pe generator în cazul unei întreruperi a energiei electrice din rețea, asigurând funcționarea neîntreruptă a dispozitivelor și echipamentelor conectate. Acest lucru este crucial pentru domenii precum medicina și industria, unde întreruperile prelungite ale alimentării cu energie electrică sunt inacceptabile. Datorită ATS, nu trebuie să porniți manual generatorul în cazul unei pene de curent. Sistemul va face totul automat pentru dvs., economisind timp și efort.
    Protecție prelungită datorită garanției extinse – puteți fi siguri că generatorul va fi reparat în perioada de garanție. Acest lucru este extrem de important pentru proprietarii de case sau întreprinderi care depind de generator pentru alimentarea de rezervă.
  • Generatorul diesel cu invertor KS 9500iDE ATSR are pornire electrică. Pornirea electrică nu necesită efort fizic, ceea ce îl face convenabil pentru persoanele cu mobilitate redusă, persoanele în vârstă sau cei care nu doresc să depună efort pentru pornirea manuală.
  • Panoul ergonomic ușurează semnificativ controlul, făcând utilizarea generatorului mai confortabilă. Meniul simplu și clar al afișajului LED multifuncțional îl face accesibil pentru utilizatori de toate nivelurile de experiență. Afișează parametrii principali de funcționare, cum ar fi frecvența, tensiunea, numărul de ore de funcționare și puterea de ieșire. Aceste informații oferă o idee despre resursa generală a generatorului și necesitatea întreținerii periodice și a înlocuirii la timp a consumabilelor. Avertizarea privind nivelul scăzut al uleiului ajută la evitarea defecțiunilor și opririlor neprevăzute. Reacția rapidă la parametrii periculoși permite luarea imediată a măsurilor pentru prevenirea situațiilor de urgență și menținerea generatorului în stare bună. Comutatoarele de urgență pentru fiecare priză a generatorului asigură un nivel suplimentar de siguranță, permițând deconectarea dispozitivelor individuale în caz de suprasarcină, prevenind astfel incendiile și alte pericole electrice. Reducând riscul defecțiunilor, generatorul poate funcționa mai mult și mai eficient. Panoul este de asemenea echipat cu un buton Reset pentru repornirea sistemului de control și restabilirea alimentării cu tensiune.
  • Priza de curent alternativ CEE 230 V 63 A și cele două prize Schuko 230 V permit conectarea simultană a mai multor dispozitive la generator.
  • Dacă sunteți în căutarea unui generator invertor puternic, fiabil și economic pe termen lung, special conceput pentru alimentarea calculatoarelor și a altor dispozitive electronice sensibile, generatorul diesel KS 9500iDE ATSR va fi cea mai bună alegere pentru dumneavoastră.

 

UNDĂ SINUSOIDALĂ PURĂ

Produce o tensiune de ieșire stabilă de 230V 50Hz în formă de undă sinusoidală, potrivită pentru funcționarea sigură a echipamentelor electronice sensibile, cum ar fi calculatoarele, imprimantele, echipamentele medicale etc.
 

MOTOR FIABIL

Motoarele fiabile de marcă K&S se remarcă prin durabilitate sporită, funcționare îndelungată și stabilă și respectă toate standardele europene de calitate, inclusiv EURO 5.


PREÎNCĂLZIRE ÎNAINTE DE PORNIRE

Funcția de preîncălzire înainte de pornire permite pornirea rapidă și fără probleme a generatorului chiar și la temperaturi scăzute. Acest lucru este foarte relevant iarna, când motorina poate să se îngroașe și să îngreuneze pornirea motorului.


SISTEM  ATS  POSIBILITATEA DE CONECTARE PANOU AUTOMATIZARE - KS ATS 4/63D-Inverter

Are posibilitatea de a conecta un sistem ATS (automat de transfer). Blocul pornește automat generatorul și comută sarcina pe acesta în cazul unei întreruperi a sursei principale de alimentare și oprește automat funcționarea generatorului la restabilirea alimentării electrice centrale.


PANOU DE CONTROL ERGONOMIC

Dispunerea convenabilă a tuturor funcțiilor: afișaj LED (tensiune, frecvență, curent, putere de ieșire, contor de ore de funcționare), indicatori de control ai stării generatorului care semnalizează starea de funcționare, declanșarea automată a protecției în caz de suprasarcină sau scurtcircuit, nivel scăzut al uleiului, butonul Reset pentru repornirea sistemului de control și restabilirea alimentării cu tensiune, priză universală auto de 12V 8.3 A.


Adaptor 12V cu ieșire USB

Priza universală auto permite alimentarea unei game largi de dispozitive compatibile cu tensiunea de 12V și care nu au baterii proprii, cum ar fi frigidere, pompe, aspiratoare auto și alte aparate. Cu ajutorul unui adaptor de 12V cu ieșiri USB inclus în set, puteți încărca cu ușurință telefonul, tableta, camera, căștile și alte gadgeturi electronice.
 

REZERVOR DE COMBUSTIBIL DE 18 LITRI

Rezervorul de combustibil de 18 litri permite generatorului să funcționeze pe o perioadă lungă de timp fără a necesita realimentare, oferind suficient timp pentru alimentarea dispozitivelor în timpul unei întreruperi a alimentării cu energie electrică. Nu va fi necesar să realimentați frecvent generatorul, economisind astfel timp și permițându-vă să vă concentrați asupra altor sarcini. Rezervorul este echipat cu un indicator de nivel al combustibilului, care oferă o idee despre cât combustibil a rămas în rezervor. Acest lucru permite realimentarea generatorului la timp și evitarea opririi bruște din cauza lipsei de combustibil.


KIT DE TRANSPORT

Sistem de transport integrat pentru o deplasare ușoară. Două roți și două mânere, care se ridică în timpul deplasării generatorului, asigură transportul confortabil și mobilitatea aparatului.


ECHIPAMENT
  1. Ambalaj
  2. Generator
  3. Manual de utilizare
  4. Fişă portabilă 230V (16A)
  5. Fişă de putere portabilă 230V (63A)
  6. Roată
  7. Ax de roată
  8. Agrafă de fixare
  9. Șaibă
  10. Mâner
  11. Picioare pentru amortizarea vibrațiilor
  12. Adaptor 12V cu ieșiri USB
  13. Telecomandă

  
Atentie! CRIANO exim srl NU ofera asistență pt. instalarea generatoarelor sau a automatizarilor la o rețea electrică. Pentru aceste operatiuni este necesara contractarea unei persoane autorizate (electrician sau automatician), iar aceste servicii nu fac obiectul de activitate al CRIANO.


Részletek

SKU
KS-9500i-DЕ-ATSR
Tömeg
125 kg
Márka
Utilizare echipament
Profesionala
Putere Max. la 230V - (kW)
10
Combustibil
Diesel
Dotări generator
ATS optional, Inverter, Start electric
Tensiune (Voltaj)
230V

Mit mondanak az ügyfelek

A termék tulajdonában van, vagy használta a terméket?
Vélemény feladása