PORNIREA RAPIDĂ A MAȘINII ÎN CÂTEVA SECUNDE
Pornirea rapidă a mașinii în câteva secunde - furnizarea imediată a curentului maxim de până la 1200 A. Baterie litiu-ion de înaltă calitate de 14000 mAh, care permite pornirea motoarelor benzină de până la 8 litri și motoarelor diesel de până la 4 litri.

NIVEL DE PROTECȚIE MAXIM
Nivel de protecție maxim: protecție supracurent, supraîncărcare, supradescărcare, supraîncălzire, polaritate inversă, supratensiune.

FUNCȚIE DE COMPRESOR CU 4 MODURI DE FUNCȚIONARE
Compresorul cu debit mare de aer 150 PSI cu display digital inteligent permite oprirea valorilor presetate și comutarea unităților (PSI, bar, kPa, kg/cm²). Dispune de trei duze diferite. În plus, compresorul poate fi utilizat și ca manometru pentru anvelope.

TERMINALELE DE CALITATE ÎNALTĂ
Terminalele de calitate înaltă au o conexiune de cablu suplimentară între plăcile de fixare, ceea ce mărește suprafața de fixare și reduce rezistența în timpul transmiterii energiei electrice.

DISPUNE DE FUNCȚIA POWERBANK
Dispune de funcția Powerbank datorită bateriei portabile compacte de mare capacitate încorporate 14000 mAh și a două porturi ieșire USB de 2A.

LANTERNĂ MULTIFUNCȚIONALĂ LED
Iluminarea LED are trei moduri: iluminare, intermitent și SOS. Modul special de iluminare intermitentă ajută la prevenirea accidentelor în caz de urgență în întuneric, de exemplu când s-a dezumflat anvelopa. Modul SOS: 3 intermitențe scurte și 3 intermitențe lungi alternante pentru a semnaliza cererea de ajutor.

DISPLAY DIGITAL
Display-ul digital de pe corpul starterului afișează nivelul bateriei sub formă de procent. Pachetul include un cablu USB pentru încărcarea dispozitivului, iar încărcarea completă durează până la 5 ore.

ADAPTABILITATE EXCELENTĂ
Funcționează atât iarna la temperaturi scăzute de până la -20°C, cât și vara, la temperaturi ridicate de până la 60°C.